Kurser: Photoshop Begynder kursus | Indesign Begynder kursus | Photoshop Udvidet kursus

 

VE Design og Kurser

 
       
Homepage Liste over vores kurser E-Learning Videos Om os Kontakt information
 
    
 
   

Photoshop kurser, InDesign kurser!

  VEdk udgiver både personlige kurser og gruppe undervisning i programmer som Photoshop, InDesign, Maya og mange flere.
  Du vil blive undervist af vores instruktører som alle har mange års arbejdes erfaring med programmerne.
   
  Tryk her for en liste over vores aktuelle kurser.
 
 

 
 
 Zbrush 3D Individuelt kursus  Download Zbrush gratis prøveversion. 
  Kurserne finder sted i vores egne lokaler.  Find vej her.
 
 

Zbrush 3D individuelt Kursus

maya kursus header

9-16.30 individuelt kursus
1 Person
Pris: 5000 kr (inklusiv moms)

  Ring på dette nummer 30335230 for at bestille eller få information om et individuelt kursus.
På enkeltmands kurser vil vi altid tale med kunden over telefon før du køber kurset, så vi er sikre på du får præcis det kursus du gerne vil have.
 
 
 

Zbrush individuelt kursus
I Zbrush individuelt kursus lærer du hvordan man bruger 3D programmet Zbrush.  
 

Om Zbrush

 

Zbrush er et high poly 3D modellerings program, som lader dig skabe 3D modeller ligesom hvis du havde siddet og arbejdet med en ler skulptur. Du bruger forskellige pensler og værktøjer til at skubbe, slette og flytte polygoner rundt på din model.
Det er en meget anderledes måde at lave 3D modeller på end programmer som 3D Studio Max eller Autodesk Maya, hvor det at modellere små detaljer som rynker på et ansigt eller revner i en sten kan tage meget lang tid. I Zbrush tager overflade detaljer, revner eller næsten hvilken som helst form for detaljer en brøk del af den tid det vil tage at lave i 3D Studio Max eller Autodesk Maya.

Du kan også bruge Zbrush til at skabe en detalje grad som simpelthen ikke er muligt i normale 3D programmer. Du kan sidde med fx 40 millioner polygoner på en model i modsætning til max eller maya, som begynder at have store problemer efter 5-6 mil. polygoner.

Zbrush bliver ofte brugt i samarbejde med Maya eller 3D studio max, hvor du laver alle de små detaljer i Zbrush og så senere tager din model ind i Maya eller Max og renderer billederne ud. Zbrush har dog også sin egen render så man behøver ikke at bruge andre programmer, hvis man ikke vil.

 

Om Zbrush individuelt kursus

 

Fordi det er et individuelt kursus bliver hele kurset skræddersyet til dig. Mængden af nye ting du kommer til at lære og den hastighed du gerne vil have kurset kommer til at foregå i er op til dig. Vi aftaler på forhånd over telefonen,(30335230) hvad du gerne vil lære på kursus dagen før du bestiller dit kursus. Det er vigtigt for os at du lærer præcis det du har brug for, derfor giver vi dig muligheden for at skræddersy kurset til at passe dig. Det kan ofte være en god ide at fokusere på en aspekt af Zbrush som fx 3D modellering eller Polypainting/textureing, så du virkelig kan gå i dydben med et enkelt emne.
Det er selvfølgeligt også muligt at vælge et mere generelt kursus forløb, hvor du lærer meget mere af hele programmet, men ikke går i små detaljer med hver enkelt del. Det vil give dig en rigtig god start på et program der kan være meget uoverskueligt at sætte sig ind i uden hjælp, men hvor du så selv kan arbejde videre der hjemme eller på arbejdspladsen med de mere specialiserede aspekter af Zbrush efter kurset. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage endnu et Zbrush kursus hos os, for at lærer i detaljer om en ny del af programmet

 

Hvorfor tage dette kursus:

 

  • Hvis du er ved at (eller gerne vil begynde på) at lære 3D derhjemme, men du går i stå undervejs med visse dele af programmet, så kan du tage et kursus med fokus på det du har problemer med og nemt komme videre.

  • Hvis du gerne vil have erfaring, tips og råd fra professionelle, der har arbejdet med Zbrush på fx feature films eller reklamer, så du selv kan begynde at tage dit eget arbejde til det næste niveau, kan du tage dette kursus.

  • Har du en konkret arbejdsopgave dit firma har problemer med kan du tage den med. Instruktøren vil så lære dig hvordan du kan løse den opgave og afhængigt af opgavens størrelse har du et færdigt produkt når kurset er ovre.

  • Hvis du er usikker på om din virksomhed kan bruge Zbrush som en del af deres arbejdes produktion. Det kan fx være reklame firmaer eller arkitekter så kan du tage kurset og du vil ikke kun kunne begynde at modellere selv, men også have en rigtig god forståelse for mulighederne med programmet og hvordan du kan bruge det.

  • Er du usikker på hvordan man tager sine 3D modeller ud af Zbrush og ind i Maya eller max eller måske den anden vej rundt? Så tag kurset og lær blandt andet hvordan du får de forskellige programmer til at tale med hinanden.


Bestillingen af kurset er anderledes end gruppe kurserne, da du er nød til at tale med en instruktør om præcis hvad du gerne vil lære. Når dig og instruktøren er blevet enige om hvad kurset skal indeholde, aftaler vi en dato for kurset og du vil få muligheden for at betale. Kurset foregår ude i vores lokaler i Brønshøj og du vil få din egen arbejdes station sat til rådighed under kurset. Siden det er et individuelt og skræddersyet kursus har vi ikke nogen trænings video eller øvelser på skrift som vi kan give dig med hjem, som passer 100% til hvad du vil lære. I stedet vil instruktøren sætte dig i gang med øvelser som han viser dig på dagen(hvis det passer ind i den type af kursus du har valgt) og du vil sidde side om side med instruktøren og løse dem.

Her er nogle eksempler vores instruktør har lavet som viser hvordan man kan bruge Zbrush til detalje modellering og texturering. Alle texturene og detaljer som revner i sten og træ er lavet i Zbrush. Det er et eksempel på den detaljegrad man kan nå med Zbrush.

maya kursus billede 000

maya kursus billede 006

maya kursus billede 007

maya kursus billede 008

 

Dette er et eksempel vores instruktør har lavet på en simple model uden for mange detaljer.
Den er lavet fra bunden i Zbrush:

maya kursus billede 010

Eksempler fra Zbrushes hjemmeside på hvad programmet kan lave:      

 maya kursus billede 005

maya kursus billede 001

maya kursus billede 002

maya kursus billede 003

maya kursus billede 004


 

 
     
 
   
   
   
   

 

 
       
 
Om VEdk
 
 

Kurserne afholdes i vore lokaler på Kobbelvænget 72B i Brønshøj i København. Alle vores undervisere har mange års erfaring i brug af de tilbudte programmer. Vi tilbyder små hold med højst 6 deltagere. Hver kursist råder over en arbejdsstation gennem hele kursusforløbet. Et almindeligt kursusforløb varer fra kl. 9.00 til 16.30 og inkluderer en let frokost. Ved kursets afslutning modtager hver deltager i begynder kurserne en tutorial video, med de emner som er blevet gennemgået på kurset. Videoen er i sig selv et lille E-learning kursus. Det betyder at genlære ting du måske glemmer ikke bliver noget problem, da du bare kan åbne videoen og gense hele kurset.

Hvis du vil vide mere tryk her.
 
Nye gratis instruktions videoer
 
 
 
 
 

Photoshop: 13 Tips og Tricks.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fremhæv øjne.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fjern rynker.
Se i fuld størelse her.

 

Ny gratis guide/tutorial
 

Dette er en avanceret øvelse vi foreslår at du har taget vores Photoshop udvidet kursus før du prøver at lave den.

Denne guide er designet til at gennemgå brugen af Markerings værktøjer, Gradient tool, Tekst, Lag, Justerings lag og dit Brush Tool. Tilslut vil du have noget der ligner Ikonet til højre og vil have en forståelse for hvordan man bruger de ovenstående værktøjer til at designe et billede, som giver en illusion af dybde og lys, i dette tilfælde et ikon som man kunne bruge fx. I et program eller på en hjemmeside.
Hvis du gerne vil se
Photoshop guiden tryk her.

Eksempel på knap

2 Nye individuelle kurser!
 
 

Photoshop Udvidet Kursus

Photoshop Individuelt Webdesign/Hjemmeside kursus

Maya Individuelt Kursus

Autodesk Maya 3D
Individuel Undervisning

 
I det her kursus lærer vi hvordan man bruger Photoshop til, at designe og skabe hjemmesider. Vi vil gå igennem alle de forskellige værktøjer du behøver for at lave dit eget hjemmeside design i Photoshop.. På et individuelt kursus er det helt op til dig hvad du gerne vil lære. Det kan være alt fra grund principperne i Maya eller en mere specifik del af maya som fx at lære hvordan du modellere, shadeing/rendering, lighting, animation osv...

 

Site Map