Kurser: Photoshop Begynder kursus | Indesign Begynder kursus | Photoshop Udvidet kursus

 

VE Design og Kurser

 
       
Homepage Liste over vores kurser E-Learning Videos Om os Kontakt information
 
    
 
   

Photoshop kurser, InDesign kurser!

  VEdk udgiver både personlige kurser og gruppe undervisning i programmer som Photoshop, InDesign, Maya og mange flere.
  Du vil blive undervist af vores instruktører som alle har mange års arbejdes erfaring med programmerne.
   
  Tryk her for en liste over vores aktuelle kurser.
 
 

 
 
 Photoshop Individuelt webdesign/hjemmeside kursus.
  Kurserne finder sted i vores egne lokaler.  Find vej her.    -     Download Adobe Photoshop gratis prøveversion.
 
   

 

 

 

 

 

 

Individuelt kursus
10.00-14.00 individuelt kursus
Pris: 2500 kr (inklusiv moms)

  Ring på dette nummer 30335230 for at bestille eller få information om et individuelt kursus.
På enkeltmands kurser vil vi altid tale med kunden over telefon før du køber kurset, så vi er sikre på du får præcis det kursus du gerne vil have.

 
 
 

Photoshop Individuelt webdesign/hjemmeside kursus

I det her kursus lærer vi hvordan man bruger Photoshop til, at designe og skabe hjemmesider. Vi vil gå igennem alle de forskellige værktøjer du behøver for at lave dit eget hjemmeside design i Photoshop og vi vil vise dig en masse gode tricks til hurtigt at skabe hvad du gerne vil have.

Kursus forløbet funger sådan, at vi designer en hjemmeside fra bunden af og går igennem alle de skridt man har brug for undervejs for at skabe et professionelt hjemmeside design.

Til sidst bruger vi Photoshops ”Save for Web and Devices” til at udskære og klippe vores 2D billede og lave det om til en HTML side. Du kan bruge HTML siden til at lægge direkte på nettet eller tage den ind i et HTMl editerings program som Dreamweaver, Frontpage eller din egen hjemmeside udbyders webdesign program og arbejde videre med den der.
Du får selv lov til at bestemme designet af den nye hjemmeside, hvis du vil, så du lære at designe præcis det look du gerne vil have.

 

Fordi det er et individuelt kursus bliver hele kurset skræddersyet til dig. Mængden af nye ting du kommer til at lære og den hastighed du gerne vil have kurset kommer til at foregå i er op til dig.

 

På de 3 timer kurset tager(det kan gøres længere efter aftale med instruktøren), vil vi have skabt designet til en helt ny hjemmeside. Det vil sige, hvis du gerne vil have lavet et nyt design til din egen hjemmeside, så kan vi lave designet til din nye hjemmeside sammen under kurset og du er velkommen til at tage det med hjem. (Husk at medbringe en usb eller dvd til at lægge dit arbejde på.)  

 

Hvorfor tage dette kursus:

  • Hvis du gerne vil lave et hjemmeside design til dit firma eller til dig selv, men ikke vil betale de mange tusinder af kroner det koster at få et webdesign firma til at lave det. For ikke at tale om det du yderligere skal betale når du gerne vil have den opdateret igen senere. Så kan du tage det her kursus og spare en del penge.

  • Hvis du gerne vil starte som en Webdesigner, men har svært ved at få dine hjemmesider til at se professionelle ud, så kan du tage dette kursus og lære alle tricksne du har brug for i Photoshop.

Bestillingen af kurset er anderledes end de normale gruppe kurser da du er nød til at tale med en instruktør om præcis hvad du gerne vil lære. Når dig og instruktøren er blevet enige om hvad kurset skal indeholde, aftaler vi en dato for kurset og en faktura bliver sendt. Kurset foregår ude i vores lokaler i Brønshøj og du vil få din egen arbejdes station sat til rådighed under kurset.
 Siden det er et individuelt og skræddersyet kursus har vi ikke nogen trænings video eller øvelser på skrift som vi kan give dig med hjem, som passer 100% til hvad du vil lære. I stedet vil instruktøren sætte dig i gang med øvelser som han viser dig på dagen(hvis det passer ind i den type af kursus du har valgt) og du vil sidde side om side med instruktøren og løse dem.
 

 
  Ring på dette nummer 30335230 for at bestille eller få information om et individuelt kursus.  
 
   
   
   
   

 

 
       
 
Om VEdk
 
 

Kurserne afholdes i vore lokaler på Kobbelvænget 72B i Brønshøj i København. Alle vores undervisere har mange års erfaring i brug af de tilbudte programmer. Vi tilbyder små hold med højst 6 deltagere. Hver kursist råder over en arbejdsstation gennem hele kursusforløbet. Et almindeligt kursusforløb varer fra kl. 9.00 til 16.30 og inkluderer en let frokost. Ved kursets afslutning modtager hver deltager i begynder kurserne en tutorial video, med de emner som er blevet gennemgået på kurset. Videoen er i sig selv et lille E-learning kursus. Det betyder at genlære ting du måske glemmer ikke bliver noget problem, da du bare kan åbne videoen og gense hele kurset.

Hvis du vil vide mere tryk her.
 
Nye gratis instruktions videoer
 
 
 
 
 

Photoshop: 13 Tips og Tricks.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fremhæv øjne.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fjern rynker.
Se i fuld størelse her.

 

Ny gratis guide/tutorial
 

Dette er en avanceret øvelse vi foreslår at du har taget vores Photoshop udvidet kursus før du prøver at lave den.

Denne guide er designet til at gennemgå brugen af Markerings værktøjer, Gradient tool, Tekst, Lag, Justerings lag og dit Brush Tool. Tilslut vil du have noget der ligner Ikonet til højre og vil have en forståelse for hvordan man bruger de ovenstående værktøjer til at designe et billede, som giver en illusion af dybde og lys, i dette tilfælde et ikon som man kunne bruge fx. I et program eller på en hjemmeside.
Hvis du gerne vil se
Photoshop guiden tryk her.

Eksempel på knap

2 Nye individuelle kurser!
 
 

Photoshop Udvidet Kursus

Photoshop Individuelt Webdesign/Hjemmeside kursus

Maya Individuelt Kursus

Autodesk Maya 3D
Individuel Undervisning

 
I det her kursus lærer vi hvordan man bruger Photoshop til, at designe og skabe hjemmesider. Vi vil gå igennem alle de forskellige værktøjer du behøver for at lave dit eget hjemmeside design i Photoshop.. På et individuelt kursus er det helt op til dig hvad du gerne vil lære. Det kan være alt fra grund principperne i Maya eller en mere specifik del af maya som fx at lære hvordan du modellere, shadeing/rendering, lighting, animation osv...

 

Site Map