Kurser: Photoshop Begynder kursus | Indesign Begynder kursus | Photoshop Udvidet kursus

 

VE Design og Kurser

 
       
Homepage Liste over vores kurser E-Learning Videos Om os Kontakt information
 
    
 
   

Photoshop kurser, InDesign kurser!

  VEdk udgiver både personlige kurser og gruppe undervisning i programmer som Photoshop, InDesign, Maya og mange flere.
  Du vil blive undervist af vores instruktører som alle har mange års arbejdes erfaring med programmerne.
   
  Tryk her for en liste over vores aktuelle kurser.
 
 

 
 
 Photoshop Udvidet kursus  Download Adobe Photoshop gratis prøveversion.
  Kurserne finder sted i vores egne lokaler. Find vej her.
 
 

 

1 Dags kursus 09.00-16.30
Pris: 3250 kr (Inklusiv moms)

Kontakt: mail: vedesignogkurser@gmail.com - Telefon: 30335230

  Ledige kursus datoer: Ingen pladser
Tryk på en dato der passer dig for at bestille. 
 
 

Photoshop Udvidet Kursus

På Photoshop udvidet kursus lærer vi, hvordan man bruger blandet andet filtre, layer styles, masking, layer blend modes, justerings lag og meget mere. (Se en fuld liste nedenfor).

Kurset er designet til, at tage din Photoshop viden til det næste niveau og gøre dig klar til at løse endnu flere forskellige arbejdes opgaver i Photoshop bedre og hurtigere end før. Som i vores andre kurser er målet ikke, at give dig en masse teknisk viden om, hvordan programmet fungerer. Det du kommer til at lære er, hvordan man arbejder i programmet og bruger det til at løse konkrete arbejdsopgaver.

Kurset vil give dig nye muligheder du kan bruge til arkitektoniske visualiseringer, model/magasin arbejde, webdesign eller hvis du bare vil tage dine ferie billeder til et professionelt niveau.

Forudsætning for at deltage

For din egen skyld er det bedst at tage Photoshop begynder kurset først, men hvis du allerede kender til alt, hvad der bliver gennemgået på begynder kurset er det ikke nødvendigt. Her er en liste over hvad der bliver gennemgået på Photoshop begynder kurset.
 

Kurset kommer til at gennemgå: 

Adjustment Layers (Justerings Lag)
Vi vil gå i dybden med justerings lag og vise hvordan de kan bruges. Derudover vil vi gennemgå hvordan blend modes kan påvirke de forskellige justerings lag og hvordan du kan tage dine fotografier og fremhæve farverne og kontrasten så du ender med et professionelt fotografi. Der er ofte overraskende hvor gode ens fotografier rent faktisk kan blive efter man har taget dem igennem Photoshop farvejusterings lag. Væk er de kedelige grå billeder.

Layer styles (Lag effekter)
Lag effekter lader dig nemt og hurtigt lægge skygger, farver, gradients, lys, dybde, tekstur og meget mere oven på dine lag. Fx hvis du har lavet en menu til en hjemmeside eller en tekst boks i dit magasin og gerne vil have den skal kaste en skygge kan layer styles gøre det for dig på få sekunder. En af de mest brugte og nyttige redskaber i Photoshop.

Filter
Vi kommer til at gennemgå hele filter menuen med fokus på nogle enkelte filtre. Filter funktionen i Photoshop kan bruges til at få dine billeder til at ligne håndtegnede tegninger, vand maling, neon lys og en masse andre interessante funktioner. Det er dog kun begyndelsen af hvad du kan bruge filtre til i Photoshop, ved hjælp af blend modes åbner du helt nye muligheder for denne funktion. Fx kan den bruges til at lave den super glatte og perfekte hud som du ser på mange fotomodeller i de forskellige magasiner.
Hvis du indtil nu har været i tvivl; ja det er alt sammen Photoshop, og efter dette kursus vil du kunne få billedet af din kæreste eller dig selv til at ligne de billeder man ser i magasiner.

Layer Blend Modes (Blanding af lag)
En gennemgang af de forskellige blend modes med fokus på nogen af de mest brugte. Det er overaskende hvor mange muligheder denne funktion giver når man arbejder sammen med fx filtre. 

Layer Masks (Lag Masker)
Lær at tegne masker i Photoshop så du selv kan bestemme hvor dit lag er gennemsigtigt. Et uundværligt redskab i Photoshop hvis du vil arbejde hurtigt og professionelt.  

Actions
Der er meget få som kender til actions i Photoshop, men de kan i visse tilfælde forkorte den tid du behøver at bruge på en opgave utroligt meget. Actions er en måde at sige til Photoshop den skal huske alt, hvad jeg laver og så gentage det selv senere.
Fx kan du åbne et billede lægge et andet billede oven i det, skalere det lag billedet er i og så til sidst beskære billedet. Photoshop ville så huske alt det du har gjort og ved bare at trykke på 1 knap kan den gøre det for dig på få sekunder i et nyt billede.

Hdr Toning
Brug Hdr Toning til at få kontrol over farve og lys informationer i dine billeder så de virkelig begynder at stå ud fra mængden.
 

Transform (Transformering)
Lær de mere komplicerede transformerings værktøjer som Perspektiv, Warp, Distorsion osv. Hvis du laver en visualisering i Photoshop af fx et hus og du gerne vil sætte en anden dør ind,kan du bruge perspektiv til at få det til at ligne at billedet af den dør du sætter in har samme vinkel som huset.

Øvelser

Kurset er delt op i sektioner. Først er der undervisning i en lille gruppe af værktøjer eller funktioner. Derefter vil der så være øvelser i de værktøjer, som kursusdeltagerne selv skal udføre, mens instruktøren går rundt og hjælper.
Deltagerantallet er på max. 6 personer. Vi holder kurserne så små, så alle deltagere har mulighed for at tale med instruktøren, når der er brug for det. I større grupper kan man komme ud for, at man bliver ladt i stikken, hvis der er 15 andre der alle prøver at tale med instruktøren samtidigt. Det er meget vigtigt for os, at når kurset er færdigt, går du derfra med en følelse af, at du har været i fokus.

Kurset foregår i Photoshop CS 5

 
 
     
 
 
   
   
   
   

 

 
       
 
Om VEdk
 
 

Kurserne afholdes i vore lokaler på Kobbelvænget 72B i Brønshøj i København. Alle vores undervisere har mange års erfaring i brug af de tilbudte programmer. Vi tilbyder små hold med højst 6 deltagere. Hver kursist råder over en arbejdsstation gennem hele kursusforløbet. Et almindeligt kursusforløb varer fra kl. 9.00 til 16.30 og inkluderer en let frokost. Ved kursets afslutning modtager hver deltager i begynder kurserne en tutorial video, med de emner som er blevet gennemgået på kurset. Videoen er i sig selv et lille E-learning kursus. Det betyder at genlære ting du måske glemmer ikke bliver noget problem, da du bare kan åbne videoen og gense hele kurset.

Hvis du vil vide mere tryk her.
 
Nye gratis instruktions videoer
 
 
 
 
 

Photoshop: 13 Tips og Tricks.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fremhæv øjne.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fjern rynker.
Se i fuld størelse her.

 

Ny gratis guide/tutorial
 

Dette er en avanceret øvelse vi foreslår at du har taget vores Photoshop udvidet kursus før du prøver at lave den.

Denne guide er designet til at gennemgå brugen af Markerings værktøjer, Gradient tool, Tekst, Lag, Justerings lag og dit Brush Tool. Tilslut vil du have noget der ligner Ikonet til højre og vil have en forståelse for hvordan man bruger de ovenstående værktøjer til at designe et billede, som giver en illusion af dybde og lys, i dette tilfælde et ikon som man kunne bruge fx. I et program eller på en hjemmeside.
Hvis du gerne vil se
Photoshop guiden tryk her.

Eksempel på knap

2 Nye individuelle kurser!
 
 

Photoshop Udvidet Kursus

Photoshop Individuelt Webdesign/Hjemmeside kursus

Maya Individuelt Kursus

Autodesk Maya 3D
Individuel Undervisning

 
I det her kursus lærer vi hvordan man bruger Photoshop til, at designe og skabe hjemmesider. Vi vil gå igennem alle de forskellige værktøjer du behøver for at lave dit eget hjemmeside design i Photoshop.. På et individuelt kursus er det helt op til dig hvad du gerne vil lære. Det kan være alt fra grund principperne i Maya eller en mere specifik del af maya som fx at lære hvordan du modellere, shadeing/rendering, lighting, animation osv...

 

Site Map