Kurser: Photoshop Begynder kursus | Indesign Begynder kursus | Photoshop Udvidet kursus

 

VE Design og Kurser

 
       
Homepage Liste over vores kurser E-Learning Videos Om os Kontakt information
 
    
 
   

Photoshop kurser, InDesign kurser!

  VEdk udgiver både personlige kurser og gruppe undervisning i programmer som Photoshop, InDesign, Maya og mange flere.
  Du vil blive undervist af vores instruktører som alle har mange års arbejdes erfaring med programmerne.
   
  Tryk her for en liste over vores aktuelle kurser.
 
 

 
 
 Photoshop Individuelt kursus  Download Adobe Photoshop gratis prøveversion. 
  Kurserne finder sted i vores egne lokaler.  Find vej her.
 
 

Zbrush 3D individuelt Kursus

 

Photoshop individuelt kursus
9-16.30 individuelt kursus
Pris: 4500 kr (inklusiv moms)

  Ring på dette nummer 30335230 for at bestille eller få information om et individuelt kursus.
På enkeltmands kurser vil vi altid tale med kunden over telefon før du køber kurset, så vi er sikre på du får præcis det kursus du gerne vil have.
 
 
 

Photoshop individuelt kursus

I Photoshop individuelt kursus er det op til dig, hvad du gerne vil lære og i hvilken hastighed du gerne vil lære det i.

 

Fordi det er et individuelt kursus bliver hele kurset skræddersyet til dig. Mængden af nye ting du kommer til at lære og den hastighed du gerne vil have kurset kommer til at foregå i er op til dig. Vi aftaler på forhånd over telefonen,(30335230) hvad du gerne vil lære på kursus dagen før du bestiller dit kursus. Det er vigtigt for os at du lærer præcis det du har brug for, derfor giver vi dig muligheden for at skræddersy kurset til at passe dig.

Det kan ofte være en god ide at fokusere på en aspekt af Photoshop som fx 2D teksturering, visualiseringer eller farve justering osv, så du virkelig kan gå i dydden med et enkelt emne.
Det er selvfølgeligt også muligt at vælge et mere generelt kursus forløb, hvor du lærer meget mere af hele programmet, men ikke går i små detaljer med hver enkelt del.

 

Hvorfor tage dette kursus:

  • Hvis du gerne vil have et kursus hvor kun du er i fokus og du ikke behøver at bekymre dig om, hvor hurtigt eller langsomt de andre kursister laver de forskellige opgaver så er dette kursus lige noget for dig.

  • Hvis du gerne vil have erfaring, tips og råd fra professionelle, der har arbejdet med Photoshop på film, reklamer og arkitektoniske visualiseringer, så du selv kan begynde at tage dit eget arbejde til det næste niveau, kan du tage dette kursus.

  • Har du en konkret arbejdsopgave du skal have løst kan du tage den med. Instruktøren vil så lære dig hvordan du kan løse den opgave og afhængigt af opgavens størrelse har du et færdigt produkt når kurset er ovre.

  • Hvis du er usikker på om din virksomhed kan bruge Photoshop som en del af deres arbejdes produktion kan du tage kurset og få en meget bedre ide om hvad man kan bruge Photoshop til.

  • Vil du gerne have kurset skal være på engelsk er dette også muligt så længe det bliver aftalt på forhånd.


Bestillingen af kurset er anderledes end gruppe kurserne, da du er nød til at tale med en instruktør om præcis hvad du gerne vil lære. Når dig og instruktøren er blevet enige om hvad kurset skal indeholde, aftaler vi en dato for kurset og du vil få muligheden for at betale. Kurset foregår ude i vores lokaler i Brønshøj og du vil få din egen arbejdes station sat til rådighed under kurset. Siden det er et individuelt og skræddersyet kursus har vi ikke nogen trænings video eller øvelser på skrift som vi kan give dig med hjem, som passer 100% til hvad du vil lære. I stedet vil instruktøren sætte dig i gang med øvelser som han viser dig på dagen(hvis det passer ind i den type af kursus du har valgt) og du vil sidde side om side med instruktøren og løse dem.
 

 
     
 
   
   
   
   

 

 
       
 
Om VEdk
 
 

Kurserne afholdes i vore lokaler på Kobbelvænget 72B i Brønshøj i København. Alle vores undervisere har mange års erfaring i brug af de tilbudte programmer. Vi tilbyder små hold med højst 6 deltagere. Hver kursist råder over en arbejdsstation gennem hele kursusforløbet. Et almindeligt kursusforløb varer fra kl. 9.00 til 16.30 og inkluderer en let frokost. Ved kursets afslutning modtager hver deltager i begynder kurserne en tutorial video, med de emner som er blevet gennemgået på kurset. Videoen er i sig selv et lille E-learning kursus. Det betyder at genlære ting du måske glemmer ikke bliver noget problem, da du bare kan åbne videoen og gense hele kurset.

Hvis du vil vide mere tryk her.
 
Nye gratis instruktions videoer
 
 
 
 
 

Photoshop: 13 Tips og Tricks.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fremhæv øjne.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fjern rynker.
Se i fuld størelse her.

 

Ny gratis guide/tutorial
 

Dette er en avanceret øvelse vi foreslår at du har taget vores Photoshop udvidet kursus før du prøver at lave den.

Denne guide er designet til at gennemgå brugen af Markerings værktøjer, Gradient tool, Tekst, Lag, Justerings lag og dit Brush Tool. Tilslut vil du have noget der ligner Ikonet til højre og vil have en forståelse for hvordan man bruger de ovenstående værktøjer til at designe et billede, som giver en illusion af dybde og lys, i dette tilfælde et ikon som man kunne bruge fx. I et program eller på en hjemmeside.
Hvis du gerne vil se
Photoshop guiden tryk her.

Eksempel på knap

2 Nye individuelle kurser!
 
 

Photoshop Udvidet Kursus

Photoshop Individuelt Webdesign/Hjemmeside kursus

Maya Individuelt Kursus

Autodesk Maya 3D
Individuel Undervisning

 
I det her kursus lærer vi hvordan man bruger Photoshop til, at designe og skabe hjemmesider. Vi vil gå igennem alle de forskellige værktøjer du behøver for at lave dit eget hjemmeside design i Photoshop.. På et individuelt kursus er det helt op til dig hvad du gerne vil lære. Det kan være alt fra grund principperne i Maya eller en mere specifik del af maya som fx at lære hvordan du modellere, shadeing/rendering, lighting, animation osv...

 

Site Map