Kurser: Photoshop Begynder kursus | Indesign Begynder kursus | Photoshop Udvidet kursus

 

VE Design og Kurser

 
       
Homepage Liste over vores kurser E-Learning Videos Om os Kontakt information
 
    
 
   

Photoshop kurser, InDesign kurser!

  VEdk udgiver både personlige kurser og gruppe undervisning i programmer som Photoshop, InDesign, Maya og mange flere.
  Du vil blive undervist af vores instruktører som alle har mange års arbejdes erfaring med programmerne.
   
  Tryk her for en liste over vores aktuelle kurser.
 
 

 
 
 Photoshop Begynder Kursus  Download Adobe Photoshop gratis prøveversion.
 

Kurserne finder sted i vores egne lokaler. Find vej her.

 
   

 

 

 

 

 

Intro Video:

1 Dags kursus 09.00-16.30
Pris: 2925 kr (Inklusiv moms)

Kontakt: mail: vedesignogkurser@gmail.com - Telefon: 30335230

 

Ledige kursus datoer: 11-03-2014 - 13-05-2014 - 08-07-2014 - 09-09-2014
Tryk på en dato der passer dig for at bestille. 

 
 

Photoshop Begynder Kursus

På dette Photoshop kursus lærer vi, hvordan man bruger de mest anvendte værktøjer i Photoshop, som fx at beskære, udklippe, hvordan lag fungerer, alle de forskellige selection tools og meget mere. (Se en fuld liste nedenfor).


Kurset er designet til, at gøre dig klar til selv, at kunne arbejde videre med Photoshop derhjemme eller på arbejdspladsen. Målet er ikke, at give dig en masse teknisk viden om, hvordan programmet fungerer. Det du kommer til at lære er, hvordan man arbejder i programmet og bruger det til at løse konkrete arbejdsopgaver.

Når kurset er ovre vil du få udleveret en film på over halvanden time som er en yderligere gennemgang af kurset. På filmen gennemgår instruktøren alle de funktioner i skal lære på Begynder kurset. Vi giver denne film med gratis, da vi er klar over det næsten er umuligt at huske alt hvad man lærer på et kursus, hvis du måske først skal bruge det flere måneder efter kurset er slut. Du vil nu altid kunne tage din DvD og gense kursus indholdet på din pc med din egen E-learning film, hvis du er usikker på noget.

 

Forudsætning for at deltage

Alle kan deltage i dette kursus. Det kræver ingen erfaring i Photoshop. Hvis du har nogle spørgsmål ring på 30335230.

 

Kurset kommer til at gennemgå:

 

Photoshops brugerflade.

Vi kommer til at gennemgå, hvordan man kan ændre Photoshops brugerflade. Hvordan man flytter menuer rundt og i hvilke menuer de funktioner vi skal bruge ligger.

 

Åbne og gemme billeder

Du får en gennemgang af de mest brugte filtyper, hvordan man åbner og gemmer filer i forskellige formater, og hvordan man arbejder i flere billeder på samme tid.

 

Beskæring og billedstørrelse

Vi lærer hvordan Photoshops beskæringsværktøj fungerer, og hvordan man kan ændre  billedstørrelse.

 

Markeringsværktøjer

Vi gennemgår, hvordan man bruger de forskellige markeringsværktøjer, hvordan man klipper ting ud fra et billede og sætter det ind i et nyt.

 

Lag

Lag er noget at det vigtigste at forstå i Photoshop. Det er her programmet åbner, for en lang række nye muligheder. Vi kommer til at gennemgå, hvordan du bruger lag og hvordan du holder orden i dem.

 

Rens og gør dit billede smukkere

Vi gennemgår, hvordan ”healing” værktøjet fungerer til fx at fjerne røde plamager på huden eller hvordan man kan fjerne rust fra en mur. Du får også en gennemgang af stempelværktøjet, der kan klone dele af dit billede. Fx er en af øvelserne, at klone et ekstra hjul på et køretøj, og få det hele til at se rigtigt ud.

Justerings lag
Vi kommer til at se på del af Photoshops Justerings lag som, fx Brightness/Contrast, Hue/saturation og Levels. Det er funktioner i Photoshop som lader dig ændre lys forhold farver og kontrast i dine billeder.

Tekst

Du kommer til at lære, hvordan tekst fungerer i Photoshop og hvordan man kan ændre den som du har lyst.

Ud over ovenstående kommer vi til at gennemgå resten af de mest brugte værktøjer i værktøjsmenuen og der kommer øvelser i dem alle sammen.

 

Liste over værktøjer du kommer til at lære:

Move tool, Marquee tool, Magic Wand tool, Lasso tool, Slice tool, Crop tool, Brush tool, Gradient tool, Eraser tool, Dodge tool, Blur tool, Type tool, Eyedropper tool, Zoom tool og Hand tool.
Mange af ovenstående værktøjer har flere forskellige underværktøjer, som vi også kommer ind på.
 

Øvelser

Kurset er delt op i sektioner. Først er der undervisning i en lille gruppe af værktøjer. Derefter vil der så være øvelser i de værktøjer, som kursusdeltagerne selv skal udføre, mens instruktøren går rundt og hjælper.
Deltagerantallet er på max. 6 personer. Vi holder kurserne så små, så alle deltagere har mulighed for at tale med instruktøren, når der er brug for det. I større grupper kan man komme ud for, at man bliver ladt i stikken, hvis der er 15 andre der alle prøver at tale med instruktøren samtidigt. Det er meget vigtigt for os, at når kurset er færdigt, går du derfra med en følelse af, at du har været i fokus.
 

Hvad vil du konkret kunne bruge Photoshop til efter kurset:

·         Ændre størrelse og opløsning/resolution på dine billeder.

·         Retouchere billeder og rense fx urenheder fra objekter og få dine billeder til at se meget flottere ud.

·         Flytte objekter fra et billede til et andet, som fx et træ eller et hus ind i et nyt billede og få det hele til at hænge sammen i en professionel visualisering.

·         Skabe nye unikke billeder ved fx at klone ting rundt i billedet.

·         Lave flotte kollager som består af mange forskellige billeder.

·         Ændre lysforhold i dine billeder

·         Hvis du nogensinde har undret dig over, hvorfor dine egne billeder ikke har lige så gode farver eller mangler den kontrast som professionelle photografier har. Så er Justerings lag løsning til at få dine billeder til at virke meget mere professionelle og intense.

 

Kort sagt vil du kunne bruge Photoshop til billedredigering, når kurset er ovre. Du vil have en solid basis at bygge på, når du selv begynder at prøve mange af Photoshops andre funktioner senere hen, eller måske vælger at følge et af vore kurser for avancerede.

Det vigtigste mål for grundkurset er, at du forstår, hvordan Photoshop fungerer, hvordan man finder rundt i programmet, og hvor alle funktionerne ligger. Med den basis bliver det meget nemmere at lære de resterende muligheder i programmet.

Kurset foregår i Photoshop CS 5

Andre Kurser

Vi forslår, at du tager Photoshop udvidet kursus efter grundkurset, hvis du gerne vil mere i dybden med programmet og lære flere konkrete arbejdsmetoder. De to kurser komplimenterer hinanden, og når du har gennemført begge, burde der ikke være en opgave i Photoshop, som du ikke kan sætte dig ind i og løse.

Hvis du er mere interesseret i en specifik del af Photoshop, som fx hvordan man bruger det til Webdesign, så vil en af vores Individuelle kurser være bedst for dig. Her er det kun dig og instruktøren i et mere personligt kursus.

 

 
     
 
 
   
   
   
   

 

 
       
 
Om VEdk
 
 

Kurserne afholdes i vore lokaler på Kobbelvænget 72B i Brønshøj i København. Alle vores undervisere har mange års erfaring i brug af de tilbudte programmer. Vi tilbyder små hold med højst 6 deltagere. Hver kursist råder over en arbejdsstation gennem hele kursusforløbet. Et almindeligt kursusforløb varer fra kl. 9.00 til 16.30 og inkluderer en let frokost. Ved kursets afslutning modtager hver deltager i begynder kurserne en tutorial video, med de emner som er blevet gennemgået på kurset. Videoen er i sig selv et lille E-learning kursus. Det betyder at genlære ting du måske glemmer ikke bliver noget problem, da du bare kan åbne videoen og gense hele kurset.

Hvis du vil vide mere tryk her.
 
Nye gratis instruktions videoer
 
 
 
 
 

Photoshop: 13 Tips og Tricks.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fremhæv øjne.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fjern rynker.
Se i fuld størelse her.

 

Ny gratis guide/tutorial
 

Dette er en avanceret øvelse vi foreslår at du har taget vores Photoshop udvidet kursus før du prøver at lave den.

Denne guide er designet til at gennemgå brugen af Markerings værktøjer, Gradient tool, Tekst, Lag, Justerings lag og dit Brush Tool. Tilslut vil du have noget der ligner Ikonet til højre og vil have en forståelse for hvordan man bruger de ovenstående værktøjer til at designe et billede, som giver en illusion af dybde og lys, i dette tilfælde et ikon som man kunne bruge fx. I et program eller på en hjemmeside.
Hvis du gerne vil se
Photoshop guiden tryk her.

Eksempel på knap

2 Nye individuelle kurser!
 
 

Photoshop Udvidet Kursus

Photoshop Individuelt Webdesign/Hjemmeside kursus

Maya Individuelt Kursus

Autodesk Maya 3D
Individuel Undervisning

 
I det her kursus lærer vi hvordan man bruger Photoshop til, at designe og skabe hjemmesider. Vi vil gå igennem alle de forskellige værktøjer du behøver for at lave dit eget hjemmeside design i Photoshop.. På et individuelt kursus er det helt op til dig hvad du gerne vil lære. Det kan være alt fra grund principperne i Maya eller en mere specifik del af maya som fx at lære hvordan du modellere, shadeing/rendering, lighting, animation osv...

 

Site Map