Kurser: Photoshop Begynder kursus | Indesign Begynder kursus | Photoshop Udvidet kursus

 

VE Design og Kurser

 
       
Homepage Liste over vores kurser E-Learning Videos Om os Kontakt information
 
    
 
   

Photoshop kurser, InDesign kurser!

  VEdk udgiver både personlige kurser og gruppe undervisning i programmer som Photoshop, InDesign, Maya og mange flere.
  Du vil blive undervist af vores instruktører som alle har mange års arbejdes erfaring med programmerne.
   
  Tryk her for en liste over vores aktuelle kurser.
 
 

 
 
 Maya 3D Individuelt kursus  Download Autodesk Maya gratis prøveversion.
  Kurserne finder sted i vores egne lokaler.  Find vej her.
 
 

Autodesk Maya 3D individuelt kursus

9-16.30 individuelt kursus
1 Person
Pris: 5000 kr (inklusiv moms)

  Ring på dette nummer 30335230 for at bestille eller få information om et individuelt kursus.
På enkeltmands kurser vil vi altid tale med kunden over telefon før du køber kurset, så vi er sikre på du får præcis det kursus du gerne vil have.
 
 
 

Maya individuelt kursus


På et individuelt kursus er det helt op til dig hvad du gerne vil lære. Det kan være alt fra grund principperne i Maya eller en mere specifik del af maya som fx at lære hvordan du modellere, shadeing/rendering, lighting, animation osv.
Det dette kursus tilbyder, er at du for en dag har mulighed for at lære hvordan man bruger en del af programmet, eller at blive sat ind i grund principperne i Maya, da det ofte kan være meget uoverskueligt når du åbner programmet for førstegang. Du kan derefter arbejde videre med det selv der hjemme og hvis du føler du går i stå kan du tage et nyt kursus der er rettet mod de emner du har problemer med.
Det er vigtigt at vide før du tager kurset at maya(og de andre professionelle 3d programmer) er en del mere omfattende end programmer som Photoshop og InDesign. Dvs at det tager en del længere tid at lære alt hvad programmet kan.

Hvorfor tage dette kursus:

  • Hvis du er usikker på om din virksomhed kan bruge 3D som en del af deres arbejdes produktion. Fx i tilfælde af arkitekt virksomheder som gerne vil lave visualiseringer af deres arbejde. Så kan du tage dette kursus og få en ide om hvordan 3D fungere og hvad du vil kunne bruge det til på din arbejdsplads. Du kan også lære hvad du har brug for, hvis du vil sætte din egen 3D afdeling op i dit firma, eller om du måske skal outsource det til et andet firma, eller om det er nok bare at bruge en freelance artist. Kort sagt vil vi give dig en forståelse for hvordan 3d fungere og hvordan dit firma kan bruge det. Det kan også være meget vigtigt at vide, hvor lang tid det burde tage at lave den visualisering dit firma skal bruge og forstå hvorfor noget tager den tid det tager at lave i 3D så man ikke bliver snydt. Hvis du tager kurset for disse grunde vil du lære hvad man kan bruge 3d til mere end hvordan man egentlig arbejder i 3d programmet Maya.

  • Hvis du er ved at (eller gerne vil begynde på) at lære 3D derhjemme, men du går i stå undervejs med visse dele af programmet så kan du tage et kursus i det du har problemer med og nemt komme videre.

  • Hvis du gerne vil have erfaring, tips og råd fra professionelle, der har arbejdet med Maya på fx feature films eller reklamer, så du selv kan begynde at tage dit eget arbejde til det næste niveau, kan du tage dette kursus. Du vil så aftale med instruktøren på forhånd hvad du gerne vil lære mere om.

  • Hvis du gerne vil videreudvikle dig og lære fx lighting/rendering delen af programmet kan du tage dette kursus og have en rigtig god grund basis at starte fra.

  • Har du en konkret arbejdsopgave dit firma har problemer med kan du tage den med. Instruktøren vil så lære dig hvordan du kan løse den opgave og afhængigt af opgavens størrelse har du et færdigt produkt når kurset er ovre.

Bestillingen af kurset er anderledes end de normale gruppe kurser da du er nød til at tale med en instruktør om præcis hvad du gerne vil lære. Når dig og instruktøren er blevet enige om hvad kurset skal indeholde, aftaler vi en dato for kurset og en faktura bliver sendt. Kurset foregår ude i vores lokaler i Brønshøj og hver deltager vil få sin egen arbejdes station sat til rådighed under kurset.
Siden det er et individuelt og skræddersyet kursus har vi ikke nogen trænings video eller øvelser på skrift som vi kan give dig med hjem, som passer 100% til hvad du vil lære. I stedet vil instruktøren sætte dig i gang med øvelser som han viser dig på dagen(hvis det passer ind i den type af kursus du har valgt) og du vil sidde side om side med instruktøren og løse dem.

 

Her er nogle eksempler på hvad man kan bruge Autodesk Maya til, som vores instruktør har lavet. (Det er selvfølgeligt kun nogle få eksempler, kun fantasien sætter grænser når det kommer til 3D):
 

Simpel visualisering af et boldbur lavet i Maya:


En detaljeret SciFi gang modelleret i Maya til fx film eller cinematics. (ingen teksturer/farver på)

 

Et eksempel på "Low poly" modellering til fx et browser spil eller et online mmo som World of Warcraft, lavet i Maya.


 

Samme eksempel som overstående men med Polygons vist i billedet, lavet i Maya.


Alle moddellerne i dette billede er lavet i Maya.

 

 
     
 
   
   
   
   

 

 
       
 
Om VEdk
 
 

Kurserne afholdes i vore lokaler på Kobbelvænget 72B i Brønshøj i København. Alle vores undervisere har mange års erfaring i brug af de tilbudte programmer. Vi tilbyder små hold med højst 6 deltagere. Hver kursist råder over en arbejdsstation gennem hele kursusforløbet. Et almindeligt kursusforløb varer fra kl. 9.00 til 16.30 og inkluderer en let frokost. Ved kursets afslutning modtager hver deltager i begynder kurserne en tutorial video, med de emner som er blevet gennemgået på kurset. Videoen er i sig selv et lille E-learning kursus. Det betyder at genlære ting du måske glemmer ikke bliver noget problem, da du bare kan åbne videoen og gense hele kurset.

Hvis du vil vide mere tryk her.
 
Nye gratis instruktions videoer
 
 
 
 
 

Photoshop: 13 Tips og Tricks.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fremhæv øjne.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fjern rynker.
Se i fuld størelse her.

 

Ny gratis guide/tutorial
 

Dette er en avanceret øvelse vi foreslår at du har taget vores Photoshop udvidet kursus før du prøver at lave den.

Denne guide er designet til at gennemgå brugen af Markerings værktøjer, Gradient tool, Tekst, Lag, Justerings lag og dit Brush Tool. Tilslut vil du have noget der ligner Ikonet til højre og vil have en forståelse for hvordan man bruger de ovenstående værktøjer til at designe et billede, som giver en illusion af dybde og lys, i dette tilfælde et ikon som man kunne bruge fx. I et program eller på en hjemmeside.
Hvis du gerne vil se
Photoshop guiden tryk her.

Eksempel på knap

2 Nye individuelle kurser!
 
 

Photoshop Udvidet Kursus

Photoshop Individuelt Webdesign/Hjemmeside kursus

Maya Individuelt Kursus

Autodesk Maya 3D
Individuel Undervisning

 
I det her kursus lærer vi hvordan man bruger Photoshop til, at designe og skabe hjemmesider. Vi vil gå igennem alle de forskellige værktøjer du behøver for at lave dit eget hjemmeside design i Photoshop.. På et individuelt kursus er det helt op til dig hvad du gerne vil lære. Det kan være alt fra grund principperne i Maya eller en mere specifik del af maya som fx at lære hvordan du modellere, shadeing/rendering, lighting, animation osv...

 

Site Map