Kurser: Photoshop Begynder kursus | Indesign Begynder kursus | Photoshop Udvidet kursus

 

VE Design og Kurser

 
       
Homepage Liste over vores kurser E-Learning Videos Om os Kontakt information
 
    
 
   

Photoshop kurser, InDesign kurser!

  VEdk udgiver både personlige kurser og gruppe undervisning i programmer som Photoshop, InDesign, Maya og mange flere.
  Du vil blive undervist af vores instruktører som alle har mange års arbejdes erfaring med programmerne.
   
  Tryk her for en liste over vores aktuelle kurser.
 
 

 
 
 InDesign Begynder Kursus  Download Adobe inDesign gratis prøveversion.
  Kurserne finder sted i vores egne lokaler. Find vej her.
 
 

 

 

Intro Video:

1 Dags kursus 09.00-16.30
Pris: 3125 kr (Inklusiv moms)

Kontakt: mail: vedesignogkurser@gmail.com - Telefon: 30335230

  Ledige kursus datoer: 04-03-2014 - 06-05-2014 - 01-07-2014 - 02-09-2014    
Tryk på en dato der passer dig for at bestille. 
 
 

 

InDesign Begynder Kursus

Introduktion

InDesign er et layout og design program der er udviklet til at opsætte og udskrive dokumenter. Det er en del af Adobes Creative Suite pakke som bl.a. indeholder andre nyttige programmer som Adobe Photoshop, Adobe Illustrator. Man bruger InDesign til at oprette dokumenter, der kræver præcise layout og stor kontrol, til opsætning af ex. nyhedsbreve, plakater, brochurer, manuskripter eller bøger.

InDesign er et omfattende program, og vi kommer i dette grundkursus kun til at berøre de mest elementære og vigtige funktioner i InDesign, så at I kan gå hjem og arbejde videre med programmet derhjemme eller på arbejdspladsen.

Når kurset er ovre vil du få udleveret en film. Filmen er en gennemgang af det som vi lærer på kurset. Vi giver denne film med gratis, da vi er klar over at det næsten er umuligt at huske alt hvad man lærer på et kursus - især hvis du først skal bruge det flere måneder efter kurset er slut.

Forudsætning for at deltage

Alle kan deltage i dette kursus. Det kræver ingen erfaring i InDesign. Hvis du har nogle spørgsmål ring på 30335230.

Emner på Begynderkursus i InDesign:

InDesign brugerflade

Forståelse for hvordan InDesign er bygget op med forskellige Workspace opsætninger, Arbejdsredskaber (Tools) og brugen af de forskellige menuer.

Opsætning af dokument

Hvordan opsætter jeg et dokument til forskellige formål, med forskellige papirstørrelser og printer indstillinger. På begynderkurset gennemgår vi alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang.

Gennemgang af Tool menuen

Brugen af de forskellige arbejdsredskaber når man arbejder med billeder, grafik, eller tekst. Gennemgang af muligheder for at justere og redigere i dokumentets elementer.

Farver og effekter

Farver og farvekoder, Swatches og Effekter er nogle vigtige emner i InDesign. Vi gennemgår. Vi gennemgår på kurset hvordan du arbejder med forskellige effekter og farver. Det er ikke kursets mål at vise hvad der er smukt, men udelukkende hvordan du bruger redskaberne. Æstetik er individuelt.

Lag

Lagdeling er en mulighed for at organisere dit dokument. Du får på kurset en introduktion til hvordan du arbejder med lag i InDesign.

Links

I InDesign ”placerer” man eksterne referencer som billeder eller tekstdokumenter. Vi gennemgår på kurset hvordan du indsætter og administrerer, retter, opdaterer og arbejder med disse ”links” i dit dokument.

Pages og A-Master page
Gennemgang og øvelse i at organisere dine sider. Hvordan tilføjes, rettes slettes el roteres sider.

Desuden gennemgås hvordan man arbejder med A-Master page som en skabelon for dit dokument.

Tekst

Arbejdet med tekst er en af InDesigns hovedemner. Vi kommer på kurset til at arbejde med tekst ift. Indsætning af tekstdokumenter, oprettelse af tekstbokse, justering og organisering af disse, plus en masse øvelser i at arbejde med forskellige tekstskabeloner. Desuden arbejder vi med interaktionen mellem tekst og grafik og hvilke muligheder jeg har for at lægge effekter på min tekst. 

Liste over værktøjer du kommer til at bruge:

Selection tool, Direct Selection tool, Page tool, Gap tool, Type tool, Line tool, Pen tool, Pencil tool, Placeholder tool, Object tool, Free transform tool, Gradient tool, Gradient feather tool, Eyedrop tool, Hand tool, Zoom tool, Colour tool, Preview tool. 
Mange af ovenstående værktøjer har flere forskellige underværktøjer, som vi også kommer ind på.

Øvelser

Kurset er delt op i sektioner. Først er der undervisning i en lille gruppe af værktøjer. Derefter vil der så være øvelser i de værktøjer, som kursusdeltagerne selv skal udføre, mens instruktøren går rundt og hjælper. 
Deltagerantallet er på max. 6 personer. Vi holder kurserne så små, så alle deltagere har mulighed for at tale med instruktøren, når der er brug for det. Det er meget vigtigt for os du går herfra med en følelse af, at du har været i fokus.
 

På kurset undervises der i InDesign CS5

 
 
     
 
 
   
   
   
   

 

 
       
 
Om VEdk
 
 

Kurserne afholdes i vore lokaler på Kobbelvænget 72B i Brønshøj i København. Alle vores undervisere har mange års erfaring i brug af de tilbudte programmer. Vi tilbyder små hold med højst 6 deltagere. Hver kursist råder over en arbejdsstation gennem hele kursusforløbet. Et almindeligt kursusforløb varer fra kl. 9.00 til 16.30 og inkluderer en let frokost. Ved kursets afslutning modtager hver deltager i begynder kurserne en tutorial video, med de emner som er blevet gennemgået på kurset. Videoen er i sig selv et lille E-learning kursus. Det betyder at genlære ting du måske glemmer ikke bliver noget problem, da du bare kan åbne videoen og gense hele kurset.

Hvis du vil vide mere tryk her.
 
Nye gratis instruktions videoer
 
 
 
 
 

Photoshop: 13 Tips og Tricks.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fremhæv øjne.
Se i fuld størrelse her.

Photoshop: Fjern rynker.
Se i fuld størelse her.

 

Ny gratis guide/tutorial
 

Dette er en avanceret øvelse vi foreslår at du har taget vores Photoshop udvidet kursus før du prøver at lave den.

Denne guide er designet til at gennemgå brugen af Markerings værktøjer, Gradient tool, Tekst, Lag, Justerings lag og dit Brush Tool. Tilslut vil du have noget der ligner Ikonet til højre og vil have en forståelse for hvordan man bruger de ovenstående værktøjer til at designe et billede, som giver en illusion af dybde og lys, i dette tilfælde et ikon som man kunne bruge fx. I et program eller på en hjemmeside.
Hvis du gerne vil se
Photoshop guiden tryk her.

Eksempel på knap

2 Nye individuelle kurser!
 
 

Photoshop Udvidet Kursus

Photoshop Individuelt Webdesign/Hjemmeside kursus

Maya Individuelt Kursus

Autodesk Maya 3D
Individuel Undervisning

 
I det her kursus lærer vi hvordan man bruger Photoshop til, at designe og skabe hjemmesider. Vi vil gå igennem alle de forskellige værktøjer du behøver for at lave dit eget hjemmeside design i Photoshop.. På et individuelt kursus er det helt op til dig hvad du gerne vil lære. Det kan være alt fra grund principperne i Maya eller en mere specifik del af maya som fx at lære hvordan du modellere, shadeing/rendering, lighting, animation osv...

 

Site Map